Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

СТЕВЧЕ

Go down

СТЕВЧЕ Empty СТЕВЧЕ

Пишување  СТЕВЧЕ Пон Фед 04, 2008 10:17 pm

Јас сум СТЕВЧЕ повеќето ме знаат од Клубот а за тие што не ме знаат јас сум волонтер во ТРИАГОЛНИК веќе скоро година и пол. Имам завршено Левел А курс за Лидерство и развој на младинската работа, имам водено неколку работилници за дебата, за драма, за културно уметничкиот живот во Скопје и други...
Инаку студирам право на УКИМ 4та година и така се надевам ќе дипломирам годинава Very Happy
За мене нешто специфично е што ми иде цртањето, креативноста ми е јака страна Very Happy и има многу други ствари али да не се фалам сеа од одма Very Happy нели?

Го креирав форумов со помош на сите од Координативното Тело на Младинскиот Клуб Влае и сакаме да ви посакаме на сите ДОБРЕДОЈДЕ на нашиот официјален форум каде сите ќе си ги споделуваме идеите и интересите.

Ние сме тука секогаш да ви одговориме на вашите прашања и секако да соработуваме... да направиме заедно МНОГУ проекти и да покажеме колку младите вредат ....
ТАКА ЛИ Е ????? Very Happy cheers

САМО НАПРЕД ......>>>>>>>>>>>
СТЕВЧЕ
СТЕВЧЕ
Admin

Број на мислења : 112
Местолокација : Скопје

https://mladinskiklubvlae.forumakers.com

Вратете се на почетокот Go down

Вратете се на почетокот