Фасилитатор Тетово
2 posters
:: ПОДИУМ :: ПРЕТСТАВЕТЕ СЕ СЕБЕСИ
Страна 1 of 1
Фасилитатор Тетово
Ја сум Фасилитаторот од Тетово. Иначе јас сум единствениот кој го стекнал звањето со самостална работа без курсевите на фауклтетите но со голема помош од моите надредени и колеги од организацијата. Горд сум на се тоа и ценам секако. Затоа еве да не должам многу целиот овој простор ќе го посветам на дечките кои ме дистанцираа и ме насочија кон овој пат невладиниот сектор. А тоа се:
-Г-дин Зоран и Г-дин Жарко и Г-ѓа Александра
Потоа голем поздрав до моите колеги: Ива, Ели, Емче, Аница, Тања, Нена и сите останати нека не се лутат ако сум ги изумил е да и да не заборавам братот скопски мој СТЕВЧЕ и Славко нормално.
И голем најголем поздрав до мојт ментор до вчера човекот кој ме донесе до све овде и човекот без кој немаше да бидем сега тука а тоа е Ѓорѓи. Поздрав да не мрчим мн уживајте и чил аут! вива ла триангл!
-Г-дин Зоран и Г-дин Жарко и Г-ѓа Александра
Потоа голем поздрав до моите колеги: Ива, Ели, Емче, Аница, Тања, Нена и сите останати нека не се лутат ако сум ги изумил е да и да не заборавам братот скопски мој СТЕВЧЕ и Славко нормално.
И голем најголем поздрав до мојт ментор до вчера човекот кој ме донесе до све овде и човекот без кој немаше да бидем сега тука а тоа е Ѓорѓи. Поздрав да не мрчим мн уживајте и чил аут! вива ла триангл!
Fasilitator-Tetovo- Број на мислења : 11
Местолокација : Тетово
:: ПОДИУМ :: ПРЕТСТАВЕТЕ СЕ СЕБЕСИ
Страна 1 of 1